Waanzinnige roadtrips

€35,00
€28,93
  • Voor 16:00 uur besteld = morgen in huis
  • 20 keer inspiratie voor de ultieme roadtrip
  • Verzendkosten € 2,50
  • Bestel nu: levering vanaf 17 oktober 2023

Productinformation

Al meer dan 15 jaar reizen Henk de Hooge en Marloes de Hooge de wereld rond. Henk voor techblog Dutchcowboys, Marloes voor reisblog Travelvalley. Het liefst maken ze roadtrips: de ultieme vrijheid. Hun mooiste reizen hebben ze in dit boek gebundeld, met 20 weergaloze ritten.

Het zijn avontuurlijke én ontspannen routes in onder andere Frankrijk, Noorwegen, Engeland, Spanje, Italië en Amerika. Via mooie bergwegen naar het beste van de Alpen, over kustwegen langs de leukste plekken in de Zuid-Portugese Algarve en een absolute bucketlist-reis aan de oostkust van Australië. Ze laten je zien wat de ideale route is om te rijden en welke stops je niet mag missen.

Na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: met de auto op reis gaan, het liefst vandaag nog.

“Let’s go on a roadtrip”

Een must have voor de echte reisliefhebber!

Waanzinnige routes en schitterende foto’s

Marloes de Hooge

Marloes de Hooge is oprichter en hoofdredacteur van het succesvolle reisblog Travelvalley.nl. Ze is gek op reizen, schrijven en hardlopen. In 2017 kwam haar eerste boek uit, Bucketlist Reizen, waarvan er inmiddels al meer dan 40.000 exemplaren zijn verkocht. In 2019 verscheen de geslaagde opvolger: Bucketlist Reizen, waarvan er ook al 15.000 over de toonbank gingen.

Henk de Hooge

Henk de Hooge is internet-entrepeneur, founder van Dutchcowboys en tech- en travelblogger. Als fotograaf, visual storyteller en digital nomad maakt hij verre reizen, het liefst in bijzondere auto’s.

Travelvalley Waanzinnige roadtrips
Travelvalley Waanzinnige roadtrips

€35,00